Stanari na Zvezdari hoće da izlude: Gola žena trči po hodnicima zgrade, lupa im na vrata, ali to nije najgore
Foto: RINA, Tik Tok Printscreen

DOKLE VIŠE?!

Stanari na Zvezdari hoće da izlude: Gola žena trči po hodnicima zgrade, lupa im na vrata, ali to nije najgore

- Mi, zaista, više ne znamo šta da radimo

Objavljeno:

Stanari zgrade na Zvezdari već više od godinu dana imaju problema sa jednom ženom koja živi u toj zgradi, a koja je, kako kaže jedna stanarka, psihički bolesnik i koja uznemirava ljude, kuca im na vrata, sedi gola ispred zgrade, pa čak i obavlja nuždu po hodnicima i liftu.

Komšije su u više navrata zvali, kaže stanarka, različite službe, ali trajnog rešenja još uvek nema.

- Mi, zaista, više ne znamo šta da radimo. U zgradi imamo nenormalan problem zbog starije žene koja je psihički bolesna. Ta žena nema vodu i nema struju u stanu. Njen stan je jedna deponija izmeta i fekalija, i smrad u našoj zgradi je zaista nepodnošljiv. Ona maltretira ostale stanare, lupa noću u cevi, konstantno se dere, kuca na vrata drugima, sedi gola ispred zgrade, vrši nuždu (obe) po hodnicima i u liftu. U zgradi ima mnogo male dece i svi smo mi izloženi jednoj nenormalnoj situaciji - ispričala je jedna stanarka na Tik Toku gde ima nalog "basic_but_glam".

@basic_but_glam Preocajni smo svi...Ne mozete ni da zamislite kroz sta prolazimo,nisam htela previse da detaljisem... Policija,centar za socijalni rad,niko ne radi nista konkretno!!! @Kurir @Blic TV @telegrafrs @Nova.rs @Vecernjenovosti !!! #fyp #warning #upozorenje #uzas #pomoc #policija #centarzasocijalnirad #apel ♬ original sound - Basic...but glam✨💋

Ona kaže da nemaju nikakvu pomoć od predsednice stanara, koja živi malo u Srbiji, a malo u Americi.

- Policija je dolazila mnogo puta. I komunalna, i patrole, i hitna pomoć i vodili su je. Ali, ovo traje već predugo - kaže ona i dodaje da ona u ovoj zgradi živi godinu dana, ali da ostali stanari imaju problem i mnogo pre toga.

- Nama je, prvo, zaista, žao jer je ona sama i nema nikoga, ali isto nam je tako žao i nas i naše dece koja su izložena hororu svaki dan u ovoj zgradi. Zamislite kada izađete iz stana i hoćete da odete do lifta, vi morate da otrčite do lifta, pozovete ga, i vratite se u vaš stan jer ne možete da izdržite smrad, jer vam kreće nagon za povraćanjem - objašnjava ona i dodaje da je situacija u kojoj se nalaze čist horor.

00:19

Zahumska, Zvezdara

(Espreso/Kurir/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.